Bolaget ska bedriva restaurang- och kareokeverksamhet genom ägande av restauranger med kareokekoncept, samt franchiseverksamhet inom restaurangnäringen i egenskap av franchisegivare, utveckla och skydda restaurangkoncept och varumärke samt bedriva därtill hörande verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 807 | 2 971 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 704 | -799 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -3 065 | -923 |
Årets resultat (tkr) | -267 | -733 |
Summa tillgångar (tkr) | 55 052 | 40 634 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 807 | 2 971 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 704 | -799 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -3 065 | -923 |
Årets resultat (tkr) | -267 | -733 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 10 026 | 6 038 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 45 026 | 34 596 |
Tillgångar (tkr) | 55 052 | 40 634 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 6 576 | 493 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 48 475 | 40 141 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 55 052 | 40 634 |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | -94.3% | -26.9% |
Soliditet | 11.9% | 1.2% |
Kassalikviditet | 92.8% | 86.2% |
Sing Sing Karaoke AB ingår i en koncern med 20 bolag. Koncernmoderbolag är O'learys Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva restaurang- och kareokeverksamhet genom ägande av restauranger med kareokekoncept, samt franchiseverksamhet inom restaurangnäringen i egenskap av franchisegivare, utveckla och skydda restaurangkoncept och varumärke samt bedriva därtill hörande verksamhet.